FLORIO VALENTINO EFES S.R.L.
De la priză până la bec
Telefon: 0727.294.843
Email: floriovalentino@yahoo.com

Curs Valutar 11/06/2023
  
  Sus » Catalog » Conditii de utilizare
Categorii
Aparataj de Uz Caznic-> (56)
Aparataj de Uz Industrial-> (159)
Articole Sanitare (5)
Becuri Neoane Lampi-> (50)
Corpuri de Iluminat Interior-> (70)
Corpuri de Iluminat Exterior-> (26)
Ultimele Produse Adaugate mai departe
Spot de Piscina
Spot de Piscina
Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Informatii
Transport & Returnari
Confidentialitate
Termeni de utilizare
Site Map
Conditii de utilizare Conditii de utilizare

Magazinul virtual Florio-Valentino Magazin Online De la priza pana la bec este proprietatea societatii S.C. Florio-Valentino Com Impex S.R.L., cu sediul in Bucuresti. Utilizarea magazinului constituie acceptul Dvs. in ceea ce priveste Conditiile de Utilizare specifice acestuia. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica aceste conditii fara notificare prealabila, utilizarea ulterioara inregistrarii Dvs. facandu-se tot timpul in acord cu aceste conditii.

MODUL DE UTILIZARE

Pentru a efectua comenzi folositi formularul de comanda de mai sus, (va rugam sa specificati codul corect al produsului dorit si caracteristicile acestuia), in urma careia vi se va trimite factura pe mail sau pe fax. Dupa achitarea facturii, marfa va fi livrata cu o firma de curierat indicata de cumparator. Transportul va fi achitat de catre cumparator firmei de curierat, la primirea marfii.

CONTINUT:

Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. S.C. Florio-Valentino Com Impex S.R.L., proprietarul magazinului on-line nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. De asemenea nu garantam ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la floriovalentino.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Preturile afisate nu includ taxele de transport si ramburs.

Produsele prezentate pe site se afla majoritatea pe stoc. In caz contrar, clientul este notificat de catre magazin in momentul in care face comanda privind disponibilitatea produselor, si termenul de livrare

RESPONSABILITATI:

S.C. Florio-Valentino Com Impex S.R.L. ofera garantie produselor numai cu conditia respectarii prescriptiilor de punere Ón functiune, de utilizare, Óntretinere, rodaj, depozitare, conservare si transport.

Faptul, ca utilizati acest site si plasati comenzi, inseamna implicit, ca ati acceptat toate conditiile de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de mai sus, sunteti invitat sa parasiti acest site!

Continua
Limbi
Romana
Monede